המצרכים :(ל-25-30 כדורים)
אופן ההכנה:1 מפוררים את הביסקוויטים במעבד מזון או מרסקים ידנית עד שהם טחונים דק. ![]() 2 מוסיפים את ריבת החלב והשמנת לביסקוויטים הטחונים ומערבבים. 3 מעבירים את התערובת לצינון והתייצבות במקרר (רבע שעה לפחות). ![]() 4 מגלגלים לכדורים (במשקל 20 גרם בערך כל אחד), וטובלים כל אחד בקוקס הטחון. מגישים או מעבירים לקופסת אחסון. ![]() רון יוחננוב הוא בלוגר, מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה, בעל קבוצת המתכונים בפייסבוק "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". ![]() | ![]() |