1 מביאים לרתיחה מי מלח בסיר גדול. מבשלים את הנודלס והברוקולי 5-4 דקות עד לדרגת אל דנטה. שומרים חצי כוס ממי הבישול של הנודלס, ומסננים היטב.
2 מחזירים את הנודלס המסוננים לסיר החם.
3 מערבבים בקערית את חומרי הרוטב: חמאת בוטנים, רוטב סויה, 6-5 כפות ממי הבישול של הנודלס, שום ופלפל שחור עד לקבלת רוטב חלק. אם הרוטב סמיך מדי מוסיפים עוד כף-שתיים מים.
4 יוצקים את הרוטב על הנודלס ומערבבים. במידת הצורך מוסיפים עוד מים.
* מתוך "מתכון לחיסכון" של שי-לי ליפא.