1 מחממים תנור ל-180 מעלות. מפזרים כף אחת של סוכר על משטח העבודה, ומניחים מעליה דף של בצק עלים. מרדדים אותו מעט ושומרים על עובי אחיד. מפזרים מעל עוד 2 כפות סוכר.
2 מגלגלים את הבצק משני הצדדים עד האמצע (כלומר – תופסים את צד ימין ומגלגלים עד אמצע המלבן, תופסים מצד שמאל ומגלגלים עד הנקודה בה פוגשים את הצד השני). חותכים את הקצוות, ואז פורסים את הגליל שקיבלנו לפרוסות בעובי סנטימטר-שניים.
>> עוד מתכונים עד 5 מרכיבים
3 מסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה (שומרים על מרווחים בין העוגיות), מפזרים עוד כף של סוכר מעל ואופים במדף האמצעי של התנור, עד שמזהיב, 20-25 דקות.