אוכל
אוכל טוב

ידעתם שככה גדלים ערמונים?

מזל שמיכל לויט ידעה, וגם טרחה ואספה אותם במו ידיה (ורגליה), כדי להכין ריזוטו אדמתי שמשקיט כל דאגה. לה היו גם פטריות כמהין טריות, ישר מהאדמה - אנחנו נצטרך להסתפק בזה ככה (ולא להבין איך זה יכול להיות יותר טעים מזה)

מיכל לויט | אוכל טוב | פורסם 10/10/17 13:49 
השלב הקוצני (צילום: מיכל לויט, אוכל טוב)
לוחצים משני הצדדים עם כפות הרגליים, עד שיוצאים שלושה ערמונים | צילום: מיכל לויט, אוכל טוב