אוכל
אוכל טוב

שתי אצבעות ממתכון

אנחנו אוכלים בכל העולם, אבל השכנה מהצפון - מחוץ לתחום, ומסתבר שדווקא בלבנון מתקיים מיזם קולינרי מעניין ומרגש, כזה שגם מסייע לאנשים במדינה בקונפליקט מתמיד וגם משמר מסורות שעוברות ממטבח למטבח ומדור לדור. מיכל לויט שמעה מה עומד מאחורי שוק האוכל הייחודי, וגם השיגה מתכונים. עד שיבוא שלום - נסתפק בקישואים

מיכל לויט | אוכל טוב | פורסם 31/08/17 14:13 
לחמה בעג'ין (צילום: מיכל לויט, אוכל טוב)
צילום: מיכל לויט, אוכל טוב