אוכל
אוכל טוב

סיר של אש וקרח

קיץ, ומיכל לויט נשארה לגמרי לבד בכפר האיטלקי שלה, בלי עתיד, בלי תקווה, בלי מזגן. אבל אין רע בלי טוב: מפה לשם היא מצאה את עצמה שוחה בלילות בבריכה, חושבת על אוכל ועל "משחקי הכס" ועל החום והקור, ומכל זה נולד גספצ'ו של אבטיח וצ'ילי, מרענן כמו קרח וחריף אש. אתם עדיין מרוטים על הספה? קומו. עכשיו

מיכל לויט | אוכל טוב | פורסם 10/08/17 13:56 
גספצ'ו אבטיח  (צילום: מיכל לויט, אוכל טוב)
חם, קר, לוהט. גספצ'ו אבטיח | צילום: מיכל לויט, אוכל טוב