מתכונים קלים מכל העולם | אוכל טוב

אוכל

לשתול, לגדל, לאכול

אין כמו לאכול משהו שזרענו בעצמנו (והשקינו וקיווינו), וכשמדובר בפול הקסם כפול: גם כי לקטנית הזאת יש היסטוריה מפוארת במיוחד, וגם כי בסוף הכנו ממנה תבשיל נפלא עם בשר כבש ויוגורט. לכבוד פתיחת עונת הפול דאגנו לכם למתכון המקורי, ורצנו לזרוע לקראת השנה הבאה

מיכל לויט | אוכל טוב | פורסם 23/02/17 10:51 
הפול של מיכל (צילום: מיכל לויט ,אוכל טוב)
זה הפול שלנו, ורצינו לעדכן שזו בדיוק העונה | צילום: מיכל לויט
מצא כתבה זו ב: כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il