מתכונים קלים מכל העולם | אוכל טוב

אוכל

פרח משוגע

דווקא בשבוע לחוץ במיוחד מיכל לויט מצאה את עצמה יושבת מול ערימה של ארטישוקים, אולי הירק הכי נודניק בעולם, ומקלפת עלה עלה כאילו אין מחר. בסופו של דבר, ובעזרתן האדיבה של מרינדה טובה וכמה גבינות, יצא מזה כריך נהדר. קצת אטי, אבל טעים לאללה

מיכל לויט | אוכל טוב | פורסם 02/12/16 07:52 
ארטישוקים מושרים במרינדה (צילום: מיכל לויט והאנה מופת ,אוכל טוב)
כולה קוטפים, תולשים, מקלפים ומגלפים. לא ביג דיל | צילום: מיכל לויט והאנה מופת
מצא כתבה זו ב: כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il