פסטה צרפתית עם סימפוניה "ערב בפריז"

המרכיבים:
1 חבילה פסטה
1 חבילה סימפוניה "ערב בפריז"
חצי כוס חלב
גבינת פרמזן מגוררת

אופן ההכנה:
1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
2. בסיר קטן מחממים גבינת סימפוניה "ערב בפריז" עם החלב, עד שהגבינה "נמסה" ומתקבל רוטב סמיך ושמנתי. אם הרוטב סמיך מידי ניתן להוסיף עוד מעט חלב.
3. מסננים את הפסטה ומערבבים עם הרוטב. מוסיפים חצי כוס גבינת פרמז'ן מגוררת ומערבבים היטב.
4. מגישים לצד כוס ין אדום.

טארטלטים של ריבת בצל וגבינת סימפוניה "ערב בפריז"

המרכיבים:
בצק עלים
2 בצלים סגולים פרוסים דק
1 כפית סוכר
1 חבילה סימפוניה "ערב בפריז"
תימין טרי
1 ביצה טרופה

אופן ההכנה:
1. מכינים את הבצל המקורמל: בסיר קטן מניחים את הבצל, כפית עלי תימין ו-2 כפות שמן. מבשלים על אש קטנה במשך חצי שעה. כשהבצל מתחיל לשנות את הצבע מוסיפים כפית סוכר וממשיכים לבשל (בוחשים מידי פעם) – עד שהבצל מקורמל ו"ריבתי"
2. מחממים תנור ל-180 מעלות.
3. בסכין חדה חותכים את הבצק לריבעים בגודל 10 X10. (ניתן להשתמש בריבועי בצק עלים מוכנים)
4. מניחים על כל ריבוע בצק כף של בצל מקורמל ומשאירים לפחות חצי ס"מ שוליים.
5. מניחים במרכז כל בצק כף של גבינת סימפוניה "ערב בפריז" ומעטרים בכמה עלי תימין.
6. מורחים ביצה טרופה על שולי הבצק.
7. מכניסים את המאפים לתנור ואופים כ-10 דקות, עד ששולי הבצק מזהיבים.

* המתכונים של ענבל קליין, פטל תקשורת.

>> עוד במתחם סימפוניה