עוגת מייפל במיקרומכירים את עוגת השוקולד הנצחית שמכינים במיקרו, שלוקחת שתי דקות וטועמת בהתאם? אז קבלו את היורשת המשודרגת שלה: עוגת מייפל אישית עם ציפוי מייפל עדין, שהיא בול, אבל בול מה שבא לכם עכשיו
שרית נובק - מיס פטל
| mako אוכל
| פורסם 13/07/20 09:32
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
|
המצרכים :ל-2 כוסות קטנות או מאג אחד:
אופן ההכנה:1 טורפים היטב בכוס שמן, סוכר, חלב, תמצית וניל וביצה (אפשר בעזרת מזלג). בקרו בבלוג של שרית - Misspetel רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים של "אוכל טוב" למייל? 2 מוסיפים קמח ואבקת אפייה ומערבבים. 3 שופכים מלמעלה 2 כפות סירופ מייפל, ומכניסים למיקרו ל-60-90 שניות, עד שהעוגה תפוחה וקפיצית למגע. 4 מוציאים מהמיקרו ושופכים מלמעלה עוד קצת סירופ מייפל.
|