אוכל זה כיף, ובמיוחד כשיושבים עם חברים. קצת אוכלים, קצת משוחחים, קצת מעלים זיכרונות וקצת מתכננים תוכניות. אפשר, כך נדמה, להעביר ככה את כל החיים. כך חושבים כנראה מי שהקימו את הבלוג "פירורים", שהוא בלוג קבוצתי על אוכל. כך הם מעידים על עצמם: "אנחנו קבוצת חברים שאוהבים אוכל ואוהבים מילים, והחלטנו לשלב כאן בין שניהם. ביגל, עודדי, סופי וכל מי שיצטרפו בהמשך".

אין תמונה
לא צריך רוטב עגבניות. הפיצה של "פירורים"



כמו שקורה לפעמים בבלוגים קבוצתיים, מה שעולה מהבלוג הזה הוא בעיקר אהבה. אהבה לחברות, לאוכל ולשעות הבילוי המשותפות. עניין התצוגה מוקפד קצת פחות: הצילומים לא תמיד במיטבם, פה ושם אפשר למצוא שגיאות הגהה, והחלוקה בין שלבי ההכנה נדמית לעתים קצת משונה. אבל זה בכלל לא משנה. כי אחרי פוסט או שניים, כל מה שאתה רוצה זה לשלוח להם מייל, ולשאול אותם איפה הפגישה הבאה, כי יש לך מתכון מהמם לעוגה בחושה שאתה פשוט חייב לנסות עליהם.

הבלוג: פירורים
בשורה אחת: אהבה קבוצתית
קישורים מומלצים:
מאפינס ריקוטה לימון ואוכמניות
בליני של אמא של ג'
חינקלי
פיצה חרדל, בצל, שיטאקי וקימל