אורז בניחוח משכר של בהרט עם כבדי עוף ובטטותהכנת כבדים לא צריכה להיות סיפור מסובך. זרקו לסיר בטטות מהמקרר ואורז מהמזווה, טגנו קצת, סגרו במכסה - וקבלו תוך פחות משעה ארוחה מוכנה ועשירה בסיר אחד
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
|
אם אתם שומרי כשרות, תוכלו להכשיר בקלות את הכבד בעזרת ברנר, בטרם הטיגון והבישול: צורבים את הכבדים מעל לרשת במשך כמה דקות, ואז ניגשים להוראות ההכנה של המתכון. המצרכים (5 מנות):
אופן ההכנה:1 מטגנים את הבצל ביחד עם הכבד כ-4-5 דקות. 2 מוסיפים את השום והאורז ומערבבים בעדינות עוד כ-3 דקות. 3 מוסיפים את יתר המצרכים יחד עם 3 וחצי כוסות מים חמים, מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה כ-20 דקות. 4 מחכים עוד 10 דקות, ורק אז פותחים את המכסה. 5 אפשר להוסיף לתבשיל כוס אפונה קפואה. * המוצרים באדיבות עדן טבע מרקט הכנתם? ספרו לנו איך יצא! |