המצרכים :
אופן ההכנה:1 מקרימים במיקסר עם וו גיטרה חמאה רכה עם אבקת סוכר ומלח לקרם רך. מוסיפים חלבון, תמצית וניל, קליפת לימון מגוררת וקורנפלור ומערבלים להטמעה. מוסיפים את הקמח ומעבדים במהירות נמוכה רק עד לקבלת בצק אחיד. 2 מעבירים את התערובת לשקית זילוף עם צנתר משונן של 1 ס"מ, ומזלפים גלים או פסים במרווחים גדולים על 2 תבניות מרופדות בנייר אפייה. אפשר גם ליצור מהבצק צורות בעזרת מזרק להכנת עוגיות. מעבירים לקירור לשעה. 3 מחממים תנור ל-170 מעלות ואופים את העוגיות 12-15 דקות עד להזהבה קלה. מצננים. >> רוצים עוד? בואו לבלוג המהמם של ענבל 4 ממיסים את השוקולד הקצוץ במיקרוגל או על בן מארי, מוסיפים שמן ומערבבים. 5 טובלים כשליש מכל עוגייה בשוקולד, מניחים על תבנית מרופדת בייר אפייה ומקררים עד להתייצבות. שומרים את העוגיות בקופסה אטומה בטמפרטורת החדר. |