המצרכים :
לקישוט:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-160 מעלות ומשמנים היטב תבנית קוגלהוף בקוטר 26 ס"מ. 2 בכוס קטנה מערבבים יחד מים וקפה ומצננים מעט בטמפרטורת החדר. 3 בקערה גדולה טורפים יחד ביצים, סוכר, דבש, שמנת חמוצה, שמן, מלח, קליפה ומיץ לימון וג'ינג'ר לתערובת אחידה ודי דלילה. מוסיפים את הקפה המצונן ומערבבים שוב. 4 מוסיפים קמח, שקדים טחונים ואבקת אפייה וטורפים רק עד שמתקבלת תערובת אחידה. 5 יוצקים את הבלילה לתוך התבנית ואופים במשך 35-45 דקות או עד שהעוגה תופחת, מתייצבת וקיסם הננעץ בה יוצא עם פירורים לחים. 6 מצננים בטמפרטורת החדר, הופכים על צלחת הגשה ומפזרים אבקת סוכר. בקרו בבלוג של נטלי - עוגיו.נט >> בשבוע שעבר הכנו פאי תפוחים קלאסי>> והנה עוד ים של קינוחים מעולים לראש השנה |