המצרכים :לעוגה:
לפירורים:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים תבנית עגולה בקוטר 22-24 ס"מ. 2 בקערה גדולה טורפים יחד סוכר, ביצים, שמנת חמוצה, שמן, מלח ווניל לתערובת אחידה. 3 מוסיפים קמח ואבקת אפייה ומערבבים רק עד שאחיד. 4 יוצקים את התערובת לתוך התבנית ומיישרים את החלק העליון. לבלוג של נטלי לוין - עוגיו.נט 5 יוצקים מעל תלוליות ריבה. 6 לפירורים: בקערה בינונית שמים קמח, חמאה, סוכר וקוואקר ומעבדים בידיים עד שמתקבלת תערובת פירורית. 7 מפזרים את פירורי הבצק על הריבה. 8 אופים במשך 40-50 דקות או עד שהעוגה תופחת ומזהיבה וקיסם שננעץ במרכזה יוצא עם פירורים לחים. 9 מצננים לחלוטין, מפזרים אבקת סוכר ומגישים. |