המצרכים :לעוגה (2 תבניות אינגליש קייק סטנדרטיות):
לציפוי:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים היטב את תבניות האפייה. 2 מערבבים בקערה במהירות את הביצים והסוכר עד לקבלת מעט נפח. 3 מוסיפים שמנת מתוקה, מיץ לימון, וניל, שמן, יוגורט וגרידת לימון, ומערבבים שוב היטב. 4 מוסיפים קמח, קוקוס וסודה לשתייה ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. 5 מעבירים לתבניות ומיישרים את התערובת בעזרת סכין או גב של כף. 6 אופים כ-45 דקות עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא עם מעט פירורים לחים עליו. מצננים מעט. 7 מכינים את הציפוי: מערבבים בקערה את אבקת הסוכר עם המים הרותחים עד לקבלת קרם לבן. 8 מוסיפים קוקוס ומיץ לימון (בכל פעם כף) ומערבבים עד לקבלת תערובת במרקם נוח למריחה על העוגה. 9 מצפים את העוגה ומגישים. * את העוגה שומרים כשלושה ימים במקרר או בטמפרטורת החדר כשהיא עטופה היטב. * אפשר לוותר על הציפוי ולקשט את העוגה באבקת סוכר. * העוגה לא מתוקה במיוחד, אז אם אתם מחליטים לוותר על הציפוי הוסיפו מעט סוכר לתערובת. עדינה מהחיים | צילום: קרן אגם, mako אוכללבלוג של קרן אגם - נשואה למאפייה |