המצרכים :לבישקוטים בסירופ תותים:
לקרם המסקרפונה:
לעיטור:
אופן ההכנה:1 לבישקוטים בסירופ תותים: שוטפים את התותים, מנקים מהעלים וטוחנים במעבד מזון או בבלנדר עד לקבלת מחית חלקה. 2 מביאים לרתיחה בסיר קטן מים, סוכר ותמצית וניל. מערבבים פנימה ליקר תפוזים או ברנדי ואת מחית התותים. מצננים מעט. 3 לקרם המסקרפונה: מקציפים במערבל חשמלי את כל חומרי הקרם עד לקבלת קרם יציב. 4 מרכיבים את העוגה: מרפדים תבנית אינגליש קייק בניילון נצמד. משטחים על תחתית התבנית שליש מכמות הקרם. טובלים בישקוטים ברוטב התותים ומסדרים על תחתית התבנית כך שתכוסה בהם לחלוטין (אם צריך חותכים חלק מהבישקוטים לשניים לפני הטבילה). >> עוד מתכונים מהממים מחכים לכם בבלוג של ענבל 5 חוזרים על הפעולה פעמיים נוספות, ומסיימים בשכבת בישקוטים (שכבת הבישקוטים העליונה עלולה לבלוט מעט מעבר לדופנות התבנית וזה בסדר). מכסים ומקפיאים ל-4 שעות לפחות, או למשך הלילה. 6 הופכים את העוגה על צלחת הגשה מאורכת ומסירים את הניילון הנצמד. מעבירים למקרר להפשרה מלאה וספיגת טעמים. 7 מעטרים בפרוסות תותים ומגישים. |