העוגה הבחושה האהובה עלי ביותר בעולם היא עוגת בננות. אני מכינה אותה בכל פעם שיש לי כמה בננות "על הסף", וכמעט תמיד יש לי תבנית אחת במקפיא. העוגה הבאה משלבת בננות, מייפל וקוקוס, והיא רכה, לחה ופשוט מעולה ליד הקפה. מכינים אותה ב-5 דקות עבודה ואין אחד שלא מתאהב בה. המצרכים :ל-2 תבניות אינגליש קייק באורך 25 ס"מ
לקישוט:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים את התבניות. 2 בקערה גדולה טורפים יחד סוכר, מייפל, שמן, ביצים, וניל, מלח ובננות מרוסקות עד שמתקבלת תערובת אחידה. 3 מנפים פנימה קמח ואבקת אפייה, מוסיפים קוקוס טחון ומערבבים רק עד שאחיד. 4 יוצקים את הבלילה ל-2 התבניות ומיישרים את החלק העליון. 5 מפזרים מעט קוקוס טחון על שתי העוגות. 6 אופים במשך 35-45 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגות יוצא עם פירורים לחים. 7 מצננים לחלוטין, מפזרים אבקת סוכר ומגישים. לאתר של נטלי - עוגיו.נט >> בשבוע שעבר הכנו פוקצ'ה בשמן זית>> לכל המתכונים לפסח |