המצרכים :לתבנית מרובעת 20X20 ס"מ:
לקישוט:
אופן ההכנה:1 מחממים שמנת בסיר עד לסף רתיחה. 2 קוצצים את השוקולד ושמים בקערה. 3 יוצקים את השמנת החמה על השוקולד, ממתינים כדקה וטורפים עד קבלת גנאש אחיד. 4 שוברים את הביסקוויטים לחתיכות א-סימטריות קטנות ומוסיפים פנימה. מערבבים היטב עד שמתקבלת עיסה אחידה. >> בשבוע שעבר הכנו מאפינס לימון ופרג 5 יוצקים את העיסה לתוך תבנית ומיישרים את החלק העליון. 6 מקשטים את החלק העליון בשברי ביסקוויטים ושוקולד מגורר. 7 מצננים במקפיא שעה-שעתיים או עד שהתערובת מתייצבת לחלוטין. 8 חותכים לריבועים בגודל הרצוי. מגישים קר. הערות: * החיתוכיות יישמרו בכלי סגור במקרר עד שבועיים. * אפשר להמיר את הביסקוויטים בכל סוג של עוגיות שאוהבים באותה כמות. |