1 מקרימים את החמאה הרכה עם הסוכר והמלח 3-4 דקות במיקסר עם וו גיטרה, עד לקבלת קרם בהיר ואוורירי. מוסיפים את החלמונים ומערבלים קלות להטמעה.
2 מנפים לקערה נפרדת קורנפלור, קמח, אבקת אפייה וסודה לשתייה ומוסיפים לקערת המיקסר. לשים מעט לבצק פירורי. מוסיפים ברנדי או רום ולשים רק עד לקבלת פירורי בצק גדולים. אם הבצק יבש ומתפורר מדי, מוסיפים לו עוד כף-שתיים של מים קרים או חלב בהדרגה תוך כדי לישה. מעבירים למקרר לשעתיים או יותר.
3 מחממים תנור ל-175 מעלות. מרדדים את הבצק בין שני ניירות אפייה מקומחים קלות לעלה בעובי 7-8 מ"מ וקורצים ממנו עיגולים של 5 ס"מ.
4 מסדרים את העוגיות במרווחים על שתי תבניות גדולות מרופדות בנייר אפייה ואופים 10-12 דקות. מניחים לעוגיות להצטנן. מסדרים את העוגיות בזוגות ומצמידים יחד כל צמד בעזרת ריבת חלב.
5 ממיסים את השוקולד המריר בסיר קטן המונח על גבי סיר נוסף ובו מים רותחים (בן מארי), מוסיפים חמאת קקאו מומסת או שמן קנולה לדילול ומערבבים.
6 מניחים את סיר השוקולד על מגבת מקופלת לקבלת בריכה שוקולדית נוחה לטבילה. מעבירים כריך עוגיות לתוך הסיר, הופכים כך שיצופה היטב בשוקולד, מרימים על מזלג, מנערים קלות להסרת עודפי שוקולד ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. חוזרים על הפעולה עם כל האלפחורס. אם רוצים מעטרים את העוגיות ביתרת השוקולד המומס בעזרת קונוס זילוף מנייר אפייה או פשוט מטפטפים מעל בעזרת מזלג. מקררים קלות להתייצבות ושומרים בקופסה אטומה.