1 מערבבים את הביצים, החרדל, רוטב הסויה והתבלינים. מוסיפים את חזה העוף ומערבבים כך שכל הנתחים מצופים בתערובת. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעתיים.
2 מחממים תנור ל-180 מעלות. מרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה ומשמנים אותו קלות.
3 מעבירים את פירורי הלחם לקערה גדולה וטובלים את נתחי חזה העוף כך שיצופו בנדיבות מכל הצדדים. מסדרים על התבנית ומזלפים מעט מאוד שמן זית.
4 אופים 10-15 דקות, עד שהשניצל מזהיב. הופכים, ואופים 5-10 דקות נוספות. מגישים מיד.