הנה משהו שכולם יודעים: מנגו זה טעים. מנגו זה עסיסי. מנגו זה פרי מושלם. עם השלמות, אגב, מגיעה גם המטלה הבלתי נסבלת כמעט הכרוכה בקילופו, כשכמויות נכבדות מהמיץ המפולא שלו נדבקות על הידיים ומסרבות לרדת גם עם טרפנטין.

>> בקרו אותנו בפייסבוק, הבאנו אבטיח

קבלו טריק פשוט להפעלה שאינו דורש גאדג'טים מיוחדים וישדרג את חוויית המנגו שלכם פלאים: כל מה שאתם צריכים זה להצטייד בכוס, לייצב אותה היטב על השיש ביד אחת, וביד השנייה להצמיד חצי מנגו אל שפת הכוס וללחוץ אותו כלפי מטה. הנה, ממש כך:

 

ואתם יודעים מה, זה עובד אפילו באמצעות כוס פלסטיק: 

(מקור)

>> מבשלים עם הילדים: עוגיות קורנפלקס ושוקולד ללא אפייה
>> 4 דרכים להכין גלידה בלי מכונה מיוחדת