מומחים גדולים בכלכלה אנחנו לא, בעצם - אנחנו לא באמת מומחים לכלום, אבל כמה דברים בסיסיים אנחנו בכל זאת יודעים על העולם: הראשון הוא שכשמשהו הוא לפעמים זול ולפעמים יקר - עדיף לקנות אותו בזול. השני הוא שפירות הדר הם פירות חורף, והשלישי הוא שהחיים לא מחלקים לימונים לאף אחד. במיוחד כשכמעט חצי מהשנה הם כל כך יקרים. 

>> מתכונים לסוכות

אם בכל זאת מתחשק לכם לימונדה זמינה כל השנה, הנה טיפ מצוין שמצאנו פה שישמור לכם על הלימונים למשך כמה חודשים טובים. כן כן. אז מה עושים? קודם כל קונים כמות יפה (וזולה) בעונה, עוקבים אחרי ההוראות, וכמה חודשים אחר כך, כשהמחירים מגיעים לכמה עשרות שקלים לקילו - שמחים שמחה עמוקה לאידם של כל אלו שלא אימצו את העצה הזאת. 

מה צריך? לימונים, קערת מים ומקרר. מניחים את הלימונים בתוך קערה עם מים במקרר, ותאמינו או לא - הם יחזיקו לכם מעמד שלושה חודשים בכיף שלהם. רוצים עוד יותר? זה דורש קצת עבודה אבל אפשרי לגמרי: גררו את קליפות הלימון, סחטו את המיץ והקפיאו (בנפרד כמובן). 

>> יש לימונים? יופי, עכשיו אתם יכולים להכין את הפאי המושלם הזה