פתיתים בעגבניות שרי ובזיליקום

המצרכים:
400 גרם פתיתים אפויים
4 כפות שמן זית
1-2 קוביות תיבול בטעם בזיליקום
2 שיני שום, פרוסות
כ-25 עגבניות שרי, חצויות
3.5 כוסות מים רותחים
מלח
פלפל שחור גרוס
3 גבעולי בצל ירוק, פרוסים דק

אופן ההכנה:

1. מחממים את שמן הזית בסיר בינוני.

2. מפוררים פנימה את קוביות התיבול, מוסיפים את שיני השום ומטגנים חצי דקה, עד שהן מתחילות להזהיב.

3. מוסיפים את עגבניות השרי ומטגנים על להבה גבוהה כ-2 דקות, עד שהעגבניות מתחילות להתפרק. מוסיפים את הפתיתים ומערבבים היטב.

4. מוסיפים לסיר את המים הרותחים. מתבלים במלח ופלפל ומביאים שוב לרתיחה.

5. מנמיכים את האש, מכסים את הסיר ומבשלים 10 דקות, עד שהפתיתים סופגים את כל הנוזלים. מערבבים פנימה את הבצל הירוק, טועמים, מתקנים תיבול ומגישים.

בקרו בבלוג של עז תלם

>> פסטה ברוטב ברוקולי משגע

>> לכל הסרטונים והטיפים