כמה סיזיפית היא משימת קילוף תפוחי האדמה - הסכין מוריד שכבה עבה מדי והקולפן נתקע ומלכלך. מיטיבי הלכת מצליחים לרוב לחתוך, לשרוט או לקלף גם את האצבע, אבל באמת שגם אם הכל הולך כמו שצריך, לעמוד ולקלף תפוחי אדמה אחד אחרי השני זו פשוט מטלה מנג'סת. 

עוד מלא טיפים שיעשו לכם חיים קלים בפייסבוק שלנו

אז לא עוד. באתר FOODBEAST העלו סרטון קצר שמראה איך נפטרים בקלות מהקליפה של תפוחי האדמה. כל מה שצריך לעשות זה לעשות חתך מעגלי סביב מרכז תפוח האדמה באמצעות סכין חד, לזרוק את תפוחי האדמה לסיר עם מים רותחים ולתת להם להתבשל. כאשר הם מגיעים למידת הבישול הרצויה, מוציאים אותם מהסיר, צובטים את הקליפה משני הצצדים ומושכים. רוצים בונוס? תפוחי האדמה שלכם גם יהיו טעימים יותר, מכיוון שבושלו בקליפתם. 

יאללה, למה אתם מחכים? רוצו להכין פירה.  

 
>> מצאנו את מסעדת הפועלים שאנחנו רוצים לאמץ לחורף הקרוב
>> מהיר ובריא: סלט עדשים וקינואה בסיר אחד