האנשים הטובים באתר Buzzfeed ריכזו את כל הטיפים המוצלחים שיש באינטרנט לקילוף פירות והפכו אותם לסרטון אינפורמטיבי שכדאי לגזור ולשמור. הנה מה שכדאי לדעת:

אין תמונה
ותודה למרתה סטיוארט על הטיפ

>> בואו לפייסבוק שלנו, טעים שם

איך מקלפים קיווי? חותכים את הקצוות ומוציאים את הליבה עם כף או כפית.

איך פורטים רימון? חותכים לחצי, מותחים מעט לצדדים כדי לרווח את הגרעינים ומכים כל חצי עם כף עץ מעל קערה. עובד כמו בובה. 

איך מקלפים תפוז? חותכים את הקליפה מסביב בציר האמצע שלה, מבלי לפגוע בבשר הפרי ומחלצים בזהירות את התפוז השלם מהקליפה.

איך מחלצים מאבטיח קוביות? חותכים אותו לחצי, בכל חצי עושים 3 חתכים מכל צד - לא עד הסוף (אנחנו לא רוצים לפרוס אותו לפרוסות). חותכים עם הסכין סביב הבשר האדום ולאחר מכן יוצרים בו דוגמת שתי וערב. הופכים מעל קערה ומנערים. נחמד, לא? 

 למקור ולסרטון המלא

יש לכם עוד טיפים בשבילנו? ספרו לנו בתגובות!

>> טעים: קיש בצל וטונה
>> חם מהתנור: עוגיות סנדוויץ' שמתפוררות בפה