המרכיבים: 
5-4 תפוחי אדמה גדולים (עדיף מזן בעל קליפה אדומה)
1/4 כוס שמן
2 כפות אבקת מרק
קורט פפריקה

אופן ההכנה:

1. משרים את תפוחי האדמה בקערת מים.

2. חותכים כל תפוח אדמה ל-8 פלחים (משאירים את הקליפה).

3. מערבבים בקערה שמן, אבקת מרק ופפריקה. מוסיפים את תפוחי האדמה ומערבבים. 

4. מסדרים את תפוחי האדמה בשכבה אחידה בתבנית, ואופים כחצי שעה בחום של 200 מעלות.

*אפשר להגיש עם מיונז חלפיניו או כל מטבל אחר שאוהבים. 

>> בשבוע שעבר הכנו סלט פסטה חם-קר