מטבח פיוז'ן יכול להיות הרבה דברים - מעקודה עם שמן שומשום, המבורגר עם עמבה או אפילו שטרודל עם מיסו, אבל מעולם לא שיערנו שהוא יכול להיות כזה.

אנשי האתר Buzzfeed לקחו את המונח הזה צעד קדימה והציעו לשלב את הג'אנק פוד שכולנו אוהבים (פיצה, המבורגר וגם עוף מטוגן וטאקו) ולשלב אותו בתוך סושי. הסרטון הוויראלי מהימים האחרונים צבר תאוצה, אבל האם זה עבד?

_OBJ

עוד באוכל טוב:

"ישראלים אוהבים סושי משוגע", אומר לנו בני אשכנזי, השף של מסעדת טוקו. "אבל מה שיש לנו כאן זה יותר מדי קיצוני".

הרמנו את הכפפה והעמדנו שני סוגים מהסרטון - סושי הפיצה וסושי ההמבורגר, אותם הכינו במסעדת טוקו - למבחן טעימה של כתבת האוכל שלנו ריטה גולדשטיין. סושי הפיצה היה לא רע בכלל - לרוטב העגבניות והסושי יש מתקתקות שהשתלבה ביחד בצורה לא רעה, בעוד סושי ההמבורגר הפתיע לטובה, ובגדול.

אז לשאלתנו - כן, זה עובד והאמת שלא נופתע בכלל אם נראה בקרוב קומבינציות כאלו במסעדות הסושי בארץ. 

לסרטון המלא:

>> בואו לפייסבוק שלנו