אחרי מנת הספגטי נקניקיות הבלתי נשכחת, הגיע הזמן למצוא דרכים חדשות לשדרג את הנקניקייה שלנו. אתר Chow מציע לחתוך את הנקניקייה בצורת ספירלה, וגם מראה איך עושים את זה. נשמע מורכב? תשמחו לגלות שזה ממש, אבל ממש לא: מחדירים שיפוד לאורכה של נקניקייה, מניחים על משטח עבודה וחותכים את הנקניקייה באלכסון תוך כדי גלגול (תסתכלו בסרטון, זה הרבה יותר פשוט ממה שנשמע). לא רק שהנקניקייה נראית יותר מגניבה ככה, היא גם נצלית בצורה יותר טובה והרוטב והתוספות שאתם שמים עליה נכנסים בין החריצים. 

אז בפעם הבאה שאתם מכינים נקניקיות, לא משנה אם במטבח או על המנגל, נסו לחתוך אותן בצורה הזאת. אין מצב שלא יבקשו מכם ביס.

>> רץ ברשת: גלידת נוטלה דלת קלוריות
>> עוגיות שקדים וחמאה של ארז קומרובסקי