אוכל
אוכל טוב
יחסי ציבור
13.08.17

10 סלטים שאנחנו ממש אוהבים

כמה חם? מספיק כדי שנאסוף לכם את מיטב הסלטים שלנו

צילום: נטע-חן ליבנה, אוכל טוב
סלט ירוק
צילום: אמיר מנחם, אוכל טוב

חייבים להתחיל עם סלט ירוק - כנראה אחד הסלטים הכי מבוקשים בעולם, בטח בישראל. אז פה דאגנו לכם גם למתכון מרענן וגם למדריך מושלם עד שהוא יגיע אליכם לצלחת. למתכון

סלט טבולה פטנט
צילום: יחסי ציבור, ספר הכרובית - המדריך השלם לשימוש במלכת הירקות

פטנטים. כמה אנחנו אוהבים פטנטים. זה לא באמת משנה איך נקרא לזה - התוצאה (בעיקר בזכות הכרובית) שווה את הכל. למתכון

סלט קינואה צבעוני
צילום: ענבל כבירי, אוכל טוב

קינואה אדומה כבר טעמתם? כי אם לא, מומלץ לכם לעשות זאת עם הסלט המעולה הבא, שיגרום לכם לשבוע בקלות ובלי ייסורי מצפון. למתכון

סלט קפרזה
צילום: אפיק גבאי, אוכל טוב

אנחנו תמיד בעד סלטים שאפשר לתקתק, לאכול ולהמשיך בסדר היום שלנו. אז הנה לכם בדיוק אחד כזה: סלט קפרזה מהמם ב-10 דקות עבודה. מתקתקים, אוכלים, ממשיכים. למתכון

סלט עדשים
צילום: בני גם זו לטובה, אוכל טוב

עדשים שחורות, המכונות לפעמים עדשי בלוגה (ע"ש הקוויאר), נחשבות לחומר גלם יוקרתי, במיוחד ביחס לקטניות (שנחשבות לאוכל עממי). הן כהות, זעירות וטעימות וגם יודעות לשמור על הצורה שלהן בבישול וזה בדיוק מה שהופך אותן למתאימות לסלטים חגיגיים. למתכון

סלט עם אורז מלא
צילום: נטע-חן ליבנה, אוכל טוב

לפעמים סלט יכול להיות ארוחה שלמה, תראו את הסלט הזה לדוגמה: מלפפונים, עגבניות, בצל, גבינת פטה ואגוזי מלך. חסר לכם משהו? אין בעיה. יש גם אורז מלא כדי לסגור את הפינה. למתכון

טייסטי סלט ברוקולי דנונה
צילום: בבושקה הפקות, mako

סלט ברוקולי טרי? באמת? אז כן, התשובה היא כן. ממש כן. מספיק שתקצצו אותו דק וללא בישול מקדים כדי שתגלו עולם חדש. קצת לימון, עוד קצת יוגורט וחריף לפי הטעם ואתם לגמרי שם. למתכון

סלט תרד ורוקט עם קוביות עוף של עוף טוב
צילום: דן פרץ, עוף טוב

הנה לכם שילוב נהדר בין נגיסי עוף סופר פריכים לעלים ירוקים שעוטפים אותם ברכות. אם דיברנו על סלט שהוא ארוחה שלמה, גם הסלט הזה ידאג שתחזרו למשרד עם חיוך שבע. למתכון

סלט עדשים כתומות אסייתי
צילום: אסף אמברם, אוכל טוב

אתם יכולים לבחור בסלט הזה כמלווה לארוחה העיקרית שלכם, אבל אתם גם יכולים לאמץ אותו לבדו לארוחת צהריים לא מכבידה או ארוחת ערב זריזה. כך או כך בחרתם נכון. למתכון

סלט עדשים שחורות עם עגבניות שרי
צילום: ענבל כבירי, אוכל טוב

לסיום, לא נשחרר אתכם בלי סלט אחרון ומזין שאין דברים כאלה. על הדרך תמצאו כאן גם עדשים שחורות, עגבניות שרי צלויות ובצל צלוי גם הוא. על האש טבעוני מישהו? למתכון

תגובות סגור

...טוען
מקרא: = תגובה ללא תוכן   = תגובה עם תוכן