אחרי שהגו את הבקלאווידה הגאונית, וגייסו את גלידת בוזה ואת קונדיטוריית דוד צלח לטובת מימוש החלום - עבס וגפן (אתם יכולים לקרוא להם "טעם גן עדן") ממשיכים לחפש מנות מעולות, ולהיטרלל כל הדרך עד להגשמת הפנטזיה. אז הפעם האתגר הוא סנדוויץ' טוניסאי - אתם אולי מכירים אותו כפריקסה - אבל לא כזה פושט עם טונה עלובה מקופסת שימורים, ממש ממש לא. אז איך גורמים לזה לקרות ואיך מרגיש לקחת מזה ביס? בואו לראות.

יוצר: עומר בן סימון | כתיבה: עומר בן סימון ועומר גפן | בימוי ועריכה: גלעד לוסטיג | עיצוב גרפי ועריכה מוזיקלית: עומר גפן | צילום: מיכאל מירושניק |צילום השלמות: גד ביברמן | הקלטה, עריכת סאונד והפקת שיר : עמרי מורל | מנהל הפקה: שי עזרא | תודות: אמרי ושמעון גטה Orchestra 19 ויאכטה "גלי נעמה".

>> לדף הפייסבוק של טעם גן עדן

>> והנה טונות של מתכונים טובים לפסח