כתבות מגזין בכל תחומי האוכל והבישול | אוכל טוב

אוכל

איך איטלקים אמיתיים אוכלים את הפיצה שלהם?

אין מה להגיד, עשינו קפיצה בכל מה שקשור לפיצות. אנחנו אוכלים פיצה עם כמהין, לא מתפשרים על הבצק ואין בכלל מה לדבר על פחות מ-100 אחוז מוצרלה. אבל מה כל זה שווה אם בסוף אנחנו אוכלים אותה לא נכון? ככה עושים את זה באיטליה

אוכל טוב | פורסם 19/10/16 07:45 
זוללים פיצה (צילום: viki2win, shutterstock)
רואים שהם לא איטלקים, אה? | צילום: viki2win, shutterstock
מצא כתבה זו ב: כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il