אוכל
אוכל טוב

יכול להיות שטיפ האפייה החביב עלינו מסוכן?

ידיעות מבהילות על סלמונלה מקיפות אותנו, ובריאות זה לא משחק; לא הזמנו ביצת עין בבית קפה כבר עשור, עד כדי כך אנחנו הולכים על הצד הבטוח של החיים. אבל עכשיו הבנו שסכנה אמיתית טמונה גם בקליפות, ובתור כאלה שלא מכינים עוגה בלי להפיל פנימה שברים קטנים - אנחנו בבעיה. כל הפרטים וגם פתרון אחד

אוכל טוב | פורסם 12/09/17 07:46 
חלמון (צילום: Nataliya Nazarova, shutterstock ,shutterstock)
זהירות, קליפות. מסתבר שהן מסוכנות יותר מהביצים עצמן | צילום: Nataliya Nazarova, shutterstock