בראוניז קוביות שוקולד

אז חוץ מזה שהם יגזלו מכם חצי שעה גג והם לחים וטעימים, ממש כיף להכין את הבראוניז השוקולדיים האלה: כשהם עדיין חמים מניחים עליהם קוביות שוקולד (איזה שבא לכם, זה בדיוק המקום להפגין יצירתיות וללכת אחר נטיות הלב והבטן), שפשוט נדבקות מלמעלה ומוסיפות לכל הסיפור טעם ויופי.

>>> למתכון: בראוניז קוביות שוקולד

טראפלס אוראו על מקל (צילום: חן שוקרון, מתוקים שלי)
טראפלס אוראו על מקל | צילום: חן שוקרון, מתוקים שלי

טראפלס אוראו על מקל

טוב, אתם לא באמת מוכרחים לאכול אותם על מקל, אבל תסמכו עלינו שזה יותר כיף ככה. כל מה שאתם צריכים בשביל הקינוח הזה הוא חמישה מצרכים בסיסיים ביותר שיש כמעט בכל מזווה/מקרר, ובינינו – המקפיא עושה כאן את רוב העבודה במקומכם. 

>>> למתכון: טראפלס אוראו על מקל

מקלות סוכר וקינמון פריכים

את המקלות האלה נורא קל להכין, אבל הצרה היא שעוד יותר קל לחסל אותם. בסך הכל 3 מרכיבים, וכמה קראנץ' וכיף יוצא מהם, שאלוהים יעזור. בימים כל כך חמים – אתם תודו לנו על מתכון כזה, שמסדר לכם קינוח ממכר ונשנוש סוגר פינות שכל כך קל להתנייד איתו בין הים לבריכה וחזרה לסלון הממוזג, בלי לדאוג שיימס או יתקלקל.

>>> למתכון: מקלות סוכר וקינמון פריכים

מקלות סוכר וקינמון (צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל)
מקלות סוכר וקינמון | צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל