כתבות מגזין בכל תחומי האוכל והבישול | אוכל טוב

אוכל
אוכל טוב
21.04.17

המתכונים שהכי אהבתם השבוע

טירמיסו מופלא, ראגו בולונז של פעם בחיים ועוד

צילום: מיכל רביבו
טירמיסו
צילום: מיכל רביבו

קפה איטליה מציגים: חציל בפרמזן, לזניית בולונז וטירמיסו אוורירי ונהדר. למתכונים

עוגיות חמאת בוטנים ושוקולד ללא קמח
צילום: ענבל לביא

חמאת בוטנים ושוקולד הוא אחד השילובים המופלאים שקיימים, וגם כאן הם עובדים נפלא יחד. למתכון

עוגת שוקולד צ'יפס פירורים
צילום: קרן אגם

איך חוגגים את כל המתוק האיכותי הזה שחזר לחיינו? עם עוגת שוקולד צ'יפס קלאסית ומהממת. למתכון

ראגו
צילום: אפיק גבאי

מנה מדויקת וטעימה, שמגיעה לשיאה יומיים אחרי ההכנה. למתכון

אורז משודרג
צילום: טליה הדר

חצי שעה  אחרי שנתקלנו באורז הצבעוני הזה בבלוג של טליה הדר הוא כבר היה על האש. למתכון

עוגת שוקולד ושקדים ללא גלוטן
צילום: נטלי לוין

נטולת גלוטן, נהדרת ועסיסית, עם שוקולד, שקדים ותוספת של גנאש מהמם מלמעלה. למתכון

עוגת קינמון, קפה ופקאן סיני
צילום: קרן אגם

עוגת יוגורט טובה, זה כל מה שאתם צריכים בקיץ הקרוב. הנה כמה אופציות מעולות. למתכונים

תגובות סגור

...טוען
מקרא: = תגובה ללא תוכן   = תגובה עם תוכן