מרתה סטיוארט וגווינת' פאלטרו
מרתה סטיוארט וגווינת' פאלטרו. ראור

מרתה וגווינת' צ'ילבות

כבר שנים שגווינת' פאלטרו מנסה למצב את עצמה כגורו לייף סטייל והעולם שותק. היא הוציאה שלושה ספרי בישול, מתחזקת אתר לייף סטייל בשם Goop, בו היא מנסה להגיד לנו לאכול יותר קייל, להתאמן יותר ולהכין קישוטים קטנים לפטיו מאצטרובלים ונצנצים, וגם הופיעה בסדרת מסע על אוכל ספרדי עם השף הג'ינג'י מאריו באטלי ומארק ביטמן. וכאילו היא לא מספיק מושלמת - היא עוד מורחת לנו בפרצוף את זה שהיא מבשלת מדהים (לכאורה) ובריא, אמא למופת, בעלת בית מטופח וגוף מושלם. אם יש זמן טוב להרגיש רע עם עצמנו – זה הזמן.

מזל שיש את מרתה סטיוארט בעולם, שהרגישה שהגברת הנ"ל נכנסת לה קצת יותר מדי לטריטוריה ואמרה לאחרונה בראיון ש"היא צריכה להיות בשקט", והמשיכה ב"היא כוכבת קולנוע. אם היא הייתה בטוחה ביכולות המשחק שלה היא לא הייתה מנסה להיות מרתה סטיוארט" והוציאה לפאלטרו את עלה הקייל מהתחת. כי את יכולה להיות מוצלחת כמה שאת רוצה, אבל מרתה סטיוארט יש רק אחת. עוד קצת ממרתה בהמשך.

שיעור באיפוק

ללמוד על שליטה עצמית מקוקי מונסטר זה קצת כמו ללמוד ויפאסנה מגורדון רמזי, אבל היי, החבובות מצליחים להעביר את המסר בצורה די טובה. אני מסתכלת על עוגייה ברגע זה ולא נוגעת בה. [עדכון: אכלתי את העוגייה].

חמים על גלידה?

אחד מהכישלונות הגדולים של האנושות הוא העובדה שצריך לחכות כמה דקות אחרי שמוציאים גלידה מהמקפיא, כדי להצליח להכניס לתוכה כפית. כל ניסיון חציבה מוקדם מדי, מניב מפח נפש. אבל לא עוד! כפית חדשה אמורה לפתור את הבעיה המעצבנת הזאת – היא עשויה מאלומיניום, שהיא מתכת תרמית, מה שאומר שחום הידיים שלכם אמור לעבור אל הכפית במהירות ולחדור בקלות את הגלידה הקשה מהמקפיא. החיסרון היחיד הוא המחיר המופקע 3,200 ין יפני (כ-108 שקלים) לכפית אחת. אבל בשביל גלידה ומיד, אנחנו מוכנים לשלם גם מחיר כפול.

פיצה צ'יפס (צילום: geekologie.com)
פיצה על מצע צ'יפס. היי, זה ללא גלוטן | צילום: geekologie.com

זה למה אתם שמנים

תסתכלו על התמונה למעלה, תסתכלו על עצמכם, תסתכלו שוב על התמונה למעלה. אם היא עושה לכם משהו – חברים, יש לכם בעיה. במרדף אחרי השילוב ההבירדי הבא של עולם האוכל, גאון רנדומלי חשב על השילוב הבא: פיצה על מצע צ'יפס. "אבל רגע, היא נטולת גלוטן!" האינטרנט זועק. ובכן, אם צליאקים ורגישים לגלוטן מוכנים לסתום את העורקים שלהם בדרך לחיים נטולי כאבי בטן, שיהיה להם לבריאות. הנה המתכון, אם בא לכם עליו.

שיעור לחיים

צריכים להפריד בין החלבונים והחלמונים של עשרות ביצים? המוח הסיני ממציא לנו פטנטים - כל מה שצריך זה כלי קיבול, רשת וזווית טובה. 


ועוד יותר קטנים:

מתברר שהילדים של היום מתוחכמים מדי בשביל מקדונלד'ס. ככה זה כשחיים בתוך תכנית בישול.

הספר החדש של Baked, המאפייה הברוקלינאית הטרנדית נראה מלא סוכר ומענג. הנה הצצה ראשונה.
.
טאקרו קוביאשי, אלוף העולם באכילת נקניקיות, התמודד ראש בראש מול אוגר קטנטן. מי ניצח?

תורי ענק בניו יורק ליד בית קפה זמני, שמשחזר את ה"סנטרל פרק", בית הקפה מהסדרה "חברים". אנשים, די להיות עלובים. גם ככה רק גונתר שם. 

ולקינוח, ד"ש מהימים האחרונים של הקיץ: 



>> הנה מה שפספסתם בשבוע שעבר

כל המתכונים לראש השנה

ואלו הן עוגות הדבש הקנויות שהכי אהבנו השנה

ראש השנה: מתכונים למנות ראשונות ותוספות 

ראש השנה: מתכונים למנות עיקריות

ראש השנה: מתכונים לקינוחים

עוד מתכוני עוף מעניינים

ארוחת החג הקלה של שי-לי ליפא

מתכונים טריפוליטאיים לראש השנה 

המדריך המלא לקליעת חלות חגיגיות לראש השנה

4 מתכונים אורז חגיגיים לראש השנה 

מתכונים לסלטים מרוקאיים לראש השנה

3 מתכונים לעוגות דבש מהממות

מיקי שמו: מתכונים של עוגיות לראש השנה