קילוף תפוחי אדמה, לצד קילוף וקיצוץ הר של בצל, הן ללא ספק מעבודות המטבח מהדרג הנמוך ביותר. וכשצריכים לעשות אותן בכמות גדולה, אז הייאוש גדול. איש רב תושייה בשם ליאו מורטן לונד הפך את הייאוש לקצת יותר נוח, והצליח למצוא שיטה לקילוף מספר גדול של תפוחי אדמה בפחות מדקה. 

מאפה תפוחי אדמה פריך (צילום: עידית נרקיס כ"ץ, mako אוכל)
בתמונה: 10 תפוחי אדמה דחוסים בתוך כלי. לו רק היינו מכירים את השיטה הזאת קודם | צילום: עידית נרקיס כ"ץ, mako אוכל

>> לעוד רעיונות ומתכונים שווים, בואו לפייסבוק שלנו

איך הוא עשה את זה? הוא חיבר מברשת אסלה (נקייה, כך אנחנו מקווים) אל מקדחה חשמלית וערבל/קרצף בשצף תפוחי אדמה בתוך דלי, אליו הכניס זרם מים שוצף מצינור גינה. לא להאמין, אבל התפוחים קולפו כולם - מה שנקרא "life hack". אתם מוזמנים לנסות, אם יש לכם את האומץ. 


(מקור)

>> מה השפים מבריחים במכס?
>> איפה הכי כדאי לאחסן עגבניות?