כתבות מגזין בכל תחומי האוכל והבישול | אוכל טוב

אוכל
אוכל טוב
17.02.17

המתכונים שהכי אהבתם השבוע

החמין הכי טוב, פסטה בטטה ושמנת נהדרת ועוד דברים טובים

צילום: Africa Studio, shutterstock
מרק גריסים וירקות
צילום: נטע-חן ליבנה

לפעמים כל מה שצריך בשביל להפוך ארבעה קירות לבית חם ומפנק זה מרק אחד. למתכון

טראפלס קוקוס
צילום: נטלי לוין

חולשה לטראפלס זה משהו שאנחנו לגמרי סובלים ממנו, והאמת? אין לנו שום רצון לטפל בזה. למתכון 

פסטה פאפרלה (פרפרים) ברוטב שמנת בטטה
צילום: אסף אמברם

45 דקות - והמנה המגרה שבתמונה מונחת על שולחנכם (רק אל תשכחו להפריש קצת בשבילנו). למתכון

חמין
צילום: אפיק גבאי

 הקטניות הנכונות, בשר שבא בול בבישול ארוך והמון, אבל המון, שום ובצל. למתכון

עוגת מייפל
צילום: קרן אגם

 תפוחה ואוורירית, מתוקה וחמימה, אחת ויחידה, העוגה היחידה שתרצו הסופ"ש. למתכון

כל הקינוחים כולם
צילום: ענבל לביא

במקום עוד תה עלים או כוס נס קפה בהירה ועצובה, דאגנו לכם לשלושה משקאות חמים ומלאי סטייל. למתכון

שישליק במרינדה ים תיכונית
צילום: דרור עינב

ניר עופר ממעדניית דלישס עם מתכון נהדר לשישליק נתח קצבים להכנה ביתית. למתכון

תגיות: חמין   מרק   מרקים   עוגיות   פסטה   קינוח  

תגובות סגור

...טוען
מקרא: = תגובה ללא תוכן   = תגובה עם תוכן