השבוע החלטנו ללכת על הארד קור אמריקאי, ובגרסה הפשוטה ביותר: חמאת בוטנים, חיזוק של שומן (כאילו שחסר), חיזוק של מתיקות (כאילו שחסר) - וזהו בעצם. עשינו בדיוק מה שכתוב, ולא שכחנו לצלם - כדי להוכיח לכם שזה באמת באמת פשוט, בלי טריקים ובלי שטיקים. התוצאה: טעימה לאללה, ובעיקר מתוקה.

הכנתם? צלמו ותייגו אותנו באינסטגרם - mako_ochel_tov@, #עד5מרכיבים

פאדג' חמאת בוטנים

המרכיבים:
225 גרם חמאה
כוס חמאת בוטנים
450 גרם אבקת סוכר

אופן ההכנה:

1. ממיסים חמאה עם חמאת בוטנים בבן מארי או במיקרוגל.

2. מוסיפים אבקת סוכר ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.

3. מעבירים את התערובת לתבנית בגודל 20*20 ס"מ מרופדת בנייר אפייה. משטחים את התערובת ומצמידים מעליה נייר אפייה נוסף. מקררים שעתיים לפחות.

4. מוציאים מהמקרר ומסירים את נייר האפייה. מחלצים מהתבנית וחותכים לריבועים באיזה גודל שרוצים.

5. שומרים בקירור.

>> בשבוע שעבר ריירנו פה על מאפינס פירות יער
>> יורה בשליח: מה חשבנו על המשלוח של בורגרים?