המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 מבשלים את האפונה ואת תרמילי האפונה (או השעועית הירוקה) לפי ההוראות שעל האריזה. מסננים ומניחים בצד. 2 מבשלים את הפסטה לפי ההוראות שעל האריזה. מסננים ומחזירים לסיר הבישול. 3 מוסיפים את האפונה, תרמילי האפונה, העגבניות, הבצל הסגול ועלי הבייבי (אם רוצים) ומערבבים היטב. מתבלים במלח, פלפל וצ'ילי גרוס. 4 מחלקים את הפסטה לקערות הגשה, ומפוררים את הגבינה הבולגרית. מזלפים מעט שמן זית ומגישים. נעמה בן דוד טרבלסי היא דיאטנית קלינית B.SC בסטודיו C הכנה: אורה רוטנברג, שף הבית של סטודיו C >> בשבוע שעבר הכנו אורז מלא עם סלק>> שולחן לשבת: חצילונים ממולאים של נוף |