פשטידת פסטה היא מנה פשוטה להכנה ומשמחת לבב. הגרסה שלנו פשוטה ומהירה אפילו יותר – ומשמחת את הלב לא פחות. כאן בגרסת המנות האישיות.

פשטידות פסטה אישיות (צילום: עמרי אנדרס צורף)
פשטידות פסטה אישיות. פינוק מבעבע | צילום: עמרי אנדרס צורף

פשטידות פסטה אישיות

מחיר: 15 שקל
זמן הכנה: 20 דקות

המצרכים:
1/2 חבילת פסטה (איזה שבא)
1 עגבנייה
1 כף גבינת סקי
2 פרוסות גבינה צהובה
חצי סלסלת פטריות שמפיניון
1 שן שום
1 כף שמן זית
מלח
מים לבישול
חופן אגוזי מלך (כדאי, לא חובה)
לפני האפייה: גבינה צהובה לפי הטעם

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור ל-200 מעלות. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.

2. בינתיים מעבירים את כל יתר המצרכים למעבד מזון ויוצרים מהם מחית.

3. מכניסים את הרוטב שהתקבל למיקרוגל ל-20 שניות, ומערבבים.

4. מסננים את הפסטה, ומערבבים לתוכה את הרוטב.

5. מעבירים לקערות חסינות חום, נותנים לכל סועד להוסיף מלמעלה את כמות הגבינה המועדפת עליו ומכניסים לתנור ל-7 דקות.

6. מגישים מבעבע.

>> לגרסת ההדפסה של המתכון: פשטידות פסטה אישיות

 >> לכל המתכונים ב-20 שקל ו-20 דקות