המצרכים :ל-12 מאפים:
אופן ההכנה:1 חממים תנור ל-180 מעלות. 2 קורצים מבצק העלים עיגולים בקטור של כוס שתייה פחות או יותר. 3 מניחים נייר אפייה על גבי תבנית ומתחילים בהרכבת המאפה: מורחים כף דבש, עליו מניחין פרוסת סלק, פרוסת קממבר, מתבלים במעט תימין ומלח ומכסים עם עיגול בצק עלים. חוזרים על הפעולה ומקפידים לרווח בין כל מאפה. מאפה סלק וקממבר - לפני בצק עלים | צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako מאפה סלק וקממבר הפוך | צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako4 מכניסים לאפייה של 10-15 דקות או עד שהבצק מזהיב. מאפה סלק וקממבר הפוך מוכן! | צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako5 הופכים בעדינות את כל המאפים (זה בסדר אם הדבש גלש), מוסיפים עוד פרוסת קממבר ומגישים. *אם לא אוהבים סלק אפשר להחליף בבצל יעל קצב היא בשלנית ביתית, בעלת העסק "לבשל עם יעל", מעבירה סדנאות בישול ומבשלת משלוחים. בעמוד האינסטגרם שלה מחכים לכם עוד מתכונים טעימים. בתיאבון! |