לינדט עם אגוזים, שקדים וצימוקים

אין תמונה
לינדט, הסדרה הקלאסית. איכותי מדי

כאילו לא מספיק קשה לנו בחיים, החליטה לינדט להשיק גם בארץ את סדרת ה- Swiss Classic שלה. המשמעות של זה היא חזרתם של השוקולדים של פעם, הדובדבן של הקלאסיקה, כמו חלב, חלב עם אגוזים וחלב עם אגוזים, שקדים וצימוקים. אנחנו טעמנו את האחרון, וברור שנהנינו. רק מה – בשביל שוקולדים פושטיים כאלה אנחנו לא צריכים את לינדט. שוקולד עם אגוזים וצימוקים, עם כל החן שבו, הוא דבר שנתקע בשיניים, ואיכשהו זאת לא תכונה שעולה לנו בקנה אחד עם המותג המבריק. בשביל זה יש קדבורי (אבל אם תגידו שאמרנו את זה – ברור שנכחיש).

שורה תחתונה: טעים, אבל פושט לאללה.
מחיר: 13 שקלים ל-100 גרם.

קציצות עדשים כתומות של טבעול

אין תמונה
קציצות עדשים כתומות. יפה, ארז

לחבר החדש של טבעול קוראים ארז קומרובסקי, ויחד איתו הם הנפיקו סדרה חדשה ורבת מוצרים (6 במספר), חלקם טובים יותר וחלקם פחות, תחת השם "טבעול מהמטבח הגלילי". מבין אלה שאנחנו טעמנו אהבנו במיוחד את קציצות העדשים הכתומות. בניגוד לקציצות האדממה, למשל, שתובלו יתר על המידה, העדשים מתובלות בטוב טעם, ושומרות על טעם טבעי ואיכותי, ממש כאילו אמא אדמה ליבבה לנו אותן במו ידיה לפני חמש דקות.

מלבד טעם העדשים מורגשת נוכחות דומיננטית יחסית של שום ושל פלפל שחור, שאיכשהו משלימים את החוויה בצורה משובחת. על האריזה יש הצעה לרוטב שאמור ללכת טוב עם הקציצות, אבל הלו – אם היינו רוצים לעבוד לא היינו קונים טבעול מלכתחילה.

שורה תחתונה: דרך משובחת לצרוך את הבטא קרוטן שלכם.
מחיר: 29 שקלים

יוגורט מולר עם קציפת מנגו

אין תמונה
מולר עם קציפת מנגו. טעייייםםםםם

את קולקציית מעדני החלב של חברת Müller הכרנו רק בחודש האחרון, ונכבשנו. המתיקות העדינה של היוגורט-במתיקות-עדינה באה לנו טוב בבוקר עם הגרנולה והתפוח. לכן היה זה רק טבעי שניתן צ'אנס גם לכוכב החדש, Froop Müller – יוגורט קרמי עם קציפת מנגו. הדילמה הראשונית הייתה איך לאכול אותו: לפי הסדר, קודם קציפה ואז יוגורט, או מעורבב הכל ביחד? בסוף ערבבנו, והמסקנה: מדובר במעדן של ממש, מתקתק במידה ומשביע לאיזה שעתיים. כמובן שהמחיר הקלורי בהתאם – כ-170 קלוריות לגביע – אבל היי, חיים רק פעם אחת, לא?

שורה תחתונה: מצוין.
מחיר: 4.70 שקלים לגביע.

חומוס של "המותג"

אין תמונה
סלטים של המותג. כלומר, של מיקי

סלטים קנויים הם דבר מפוקפק למדי, ותעיד על כך רשימת המרכיבים שלהם, שאת רובה אנחנו אפילו לא מזהים. ובכל זאת – יש בריאים יותר ובריאים פחות, וסלטי מיקי, כך עלה בבדיקה שנערכה לא מזמן, הם הבריאים (או הפחות מזיקים) מכולם.

סלטי מיקי הם הם שעומדים מאחורי סדרת הסלטים החדשה של "המותג" (המותג הפרטי של הרשת הרביעית), ולכן אנחנו חשים חובה לפרגן. אנחנו טעמנו את החומוס, והיינו מרוצים. הוא כמובן לא משתווה לחומוס טרי, אבל מכיוון שאינו נופל מהמתחרים – בהחלט שווה לדבוק בו.

שורה תחתונה: הכי בריא מהסלטים הקנויים.
מחיר: 7-8 שקלים לחצי קילו.

>> למדור של מיקי שמו