במבה במילוי ביסקוויט קרמל (צילום: יחסי ציבור,  יחסי ציבור )
לא חייבים בכוח. במבה ביסקוויט קרמל | צילום: יחסי ציבור, יחסי ציבור

חטיפים מתוקים שמגיעים בשקית הם מוצר צריכה לא בסיסי בעליל, אבל מה לעשות שלפעמים זה בול מה שצריך בחיים. משהו מתוק, שקנינו בפיצוצייה ומגיע בשקית שהיא מצד אחד לא קטנה מדי, ויכולה לקבל באהבה גם שניים ואפילו שלושה מנשנשים, ומצד שני לא גדולה מדי כדי שלא נמות אם נאכל את כולה לבד.

אז השבוע יצא לנו לבדוק שניים כאלה: הראשון - במבה במילוי ביסקוויט קרמל - הוא חטיף של ממש. השני - פסק זמן, טורטית וטוויסט נשנושים - הוא בעצם סוג של שוקולד, אבל כל מה שמגישים לנו בשקית ואפשר לקחת ממנו חופן אנחנו תופסים כחטיף. אז מה חשבנו על השניים האלה?

במבה במילוי ביסקוויט קרמל

נתחיל מהבמבה, שכולם היו תמימי דעים לגביה, או במילים אחרות – אף אחד לא התלהב. בסך הכל, ואנחנו מודים שלקח לנו זמן להתרגל, הקונספט של במבה-במילוי-משהו כבר הוטמע בהצלחה. מה שלפני כמה שנים עוד היה "מה? בחיים לא" אחד גדול, הפך ל"במבה ממולאת? דבר לגיטימי ונחמד". אז אחרי הבמבה נוגט שאנחנו מחבבים פלוס, והבמבה חלבה, והבמבה במילוי קרם במבה, הגיעה לעולם גם במבה במילוי ביסקוויט קרמל. על האריזה (שקית של 60 גרם) הודגשה המלצה לדחוף את השקית לפריזר. דחפנו, חיכינו ואכלנו אותה קפואה.

הדבר הראשון ששאלנו את עצמנו היה למה, בעצם, למלא משהו בביסקוויט קרמל? למה לא קרם קרמל? מעבר לתחושת הלחם בפיתה המתבקשת היה גם טעם לוואי של עוגיות, כמו זה שמקבלת במבה שנחה יותר מדי זמן בשקית יומולדת עם עוגיות ושתי סוכריות טופי. ההקפאה, לעומת זאת, התגלתה כצורת הגשה כיפית במיוחד. נאמץ את השיטה עם במבה הנוגט שלנו, תודה על הטיפ, אבל אם יורשה לנו לתת גם טיפ מאיתנו - אם אין לכם יציאה טובה יותר מהנוגט, אל תוציאו עוד טעמים.

נשנושים פסק זמן, טורטית וטוויסט (צילום: יחסי ציבור,  יחסי ציבור )
הטעמים האהובים בצורה אחרת. לא ברור אם זה טוב או רע | צילום: יחסי ציבור, יחסי ציבור

פסק זמן, טורטית וטוויסט נשנושים

נחושים, פתחנו גם את שלוש שקיות (130 גרם כל אחת) הנשנושים – הפסק זמן, הטורטית והטוויסט. באופן פרדוקסלי, נראה לנו שמי שאוהבים את החטיפים שמככבים בסדרה של עלית פחות ייהנו מהמוצר הזה, ודווקא מי שפחות מחוברים לטעם המקורי עשויים ליהנות ממנו עד מאוד.

מדובר בגרסאות מיני בגודל ביס של החטיפים המוכרים והאוהבים, אבל, וסליחה מראש על ההסבר ההנדסי משהו, השינוי הזה ביחס שבין פני השטח השוקולדיים למילוי הוופל הוא שינוי משמעותי, משמעותי כמו ההבדל בין ופל בציפוי שוקולד לשוקולד במילוי ופל. זה המקום של כל אחד מכם להתכנס לתוך עצמו ולהבין באיזה צד הוא של העסק. אם אתם בצד השוקולדי של החיים, לכו על זה.

בעודנו שקועים בחשבון הנפש הפרטי שלנו – שמנו לב שהשקיות מצוידות במדבקה לסגירה חוזרת. אנחנו מוכנים לחתום שאיש לא ישתמש בה לעולם, מדובר בנשנוש מהסוג שמתחילים וגם מסיימים.

נשנושי טורטית (צילום: צילום ביתי, mako אוכל)
נו באמת | צילום: צילום ביתי, mako אוכל