אין תמונה
קופץ קופץ, אבל משאיר ניחוחות
שניצלים לטוסטר קופץ (טבעול, עוף טוב)

לכאורה: הברקה. עושים את השניצל קצת יותר דק, מעצבים אותו לגודל המתאים (ואם אפשר שיהיה דומה לפרוסת לחם, למה לא) והנה – יש לנו שניצל להכנה בטוסטר הקופץ. זה לוקח פחות זמן, זה צורך פחות חשמל, זה יוצא קריספי ונחמד והאמת היא שזה די מדליק באופן כללי.

ובכן, הבעיה היא לא הטעם של השניצל עצמו, כי אם הטעם של הלחם המסכן שתנסו להפוך לטוסט מחר בבוקר. מאז ניסינו את השניצלים הקופצים, לכל פרוסות הלחם הקלוי שלנו יש טעם שמנוני של שניצל תירס/עוף, שלא עוזב את המכשיר אפילו אחרי ניעורים עיקשים (והלא אין דרך אחרת לנקות טוסטרים כאלה). בקיצור, אליה וקוץ בה. תעשו את השיקול שלכם.

שורה תחתונה: השניצל עצמו מגניב, חבל רק שהוא משאיר את טעמו על הטוסטר לנצח.

מחיר: עוף טוב, 33 שקל ל-700 גרם; טבעול, 26 שקלים ל-420-490 גרם.

אין תמונה
מצליח להיות טעים לכולם
קפה קר במנות אישיות, טייסטרס צ'ויס

מהדורת המקלונים האישיים של הקפה הקר של טייסטרס צ'ויס הגיעה אלינו בול בזמן. היה חם, היה פיכס, והמחשבה על קפה צונן באה לנו טוב. למרבה השמחה, גם הטעם לא אכזב: מדובר בקפה טעים לגמרי, שהקרירות הולמת אותו לא פחות מהחמימות, ובעיקר – ממותק בדיוק במידה. מה שאותנו הדהים הוא שגם מי שרגיל לקפה עם סוכר וגם מי שאוהב אותו רק נטורל – כולם נהנו מהמוצר במידה שווה, וטענו שהמתיקות לרוחם. סחתיין.

שורה תחתונה: כיף גדול, גם למי שאוהב בלי סוכר וגם למי שאוהב עם.

מחיר: 14-16 שקלים לחבילה של 20 שקיות אישיות.

אין תמונה
בירה ללא בירה. יש בזה משהו
משקה בווריה מאלט, טעם רגיל ותפוח

איך נשמע לכם הקונספט של בירה בלי אלכוהול? משונה לאללה, לא? ובכן כן. משונה לחלוטין, אבל קיים. משקה בווריה מאלט החדש הוא בדיוק זה: משקה תוסס המיוצר כמו בירה, אך אינו מכיל ולו אחוז אחד של אלכוהול. חוויית השתייה באמת מזכירה את זו של בירה – הטעם ממש דומה, נשבעים – רק מה, הראש נותר יציב, והדם נקי משיכר.

לנו באופן אישי היה קשה להחליט מה אנחנו חושבים על הקונספט – האם יותר יעיל או יותר מטופש? – ולבסוף החלטנו שאין צורך להחליט, והתפנינו ללגום מהטעם השני של הבווריה, תפוח, שעשה לנו שמחה מתקתקה בפה והשאיר בנו תחושה של קיץ.

שורה תחתונה: הבירה משונה, התפוח טעים.

מחיר: 42 שקל לשישייה, להשיג בפיצוציות.

 >> והנה כמה גלידות חדשות ששווה לבדוק
>> אבל עזבו שטויות - מאסטר שף התחילה!