המצרכים (4 מנות):
לעיטור:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות. >> רוצים לקבל את כל המתכונים שלנו ישירות למייל? 2 מורחים רוחה על חצי מהמלאווח ומפזרים גבינה ותוספות. מקפלים לשניים ומהדקים את השוליים. 3 יוצרים כמה חתכים בבצק, מברישים בביצה טרופה ומפזרים שומשום. 4 אופים כחצי שעה או עד הזהבה. רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב, אם אתם עוד לא שם. |