הרבה מזונות שנחשבים למזונות בריאים נבדקו ונמצא כי גרמו לקפיצות סוכר גבוהות אצל מרבית האוכלוסייה - אורז מלא, שעועית לבנה מבושלת, פתיתים וקוסקוס, ולא רק. 

גם גבינה לבנה הקפיצה ל-80 אחוז מהאנשים את רמות הסוכר בדם. אפילו ממחלקת הירקות צריך להיזהר - דלעת נמצאה כמקפיצה רמת סוכר בדם, ואילו דווקא שילוב של בננה וקוקוס גרם לתגובת סוכר מצוינת. 

למה בעצם זה חשוב לאדם בריא? רמות הסוכר קשורות לאורח חיים בריא, שמירה על משקל תקין ומניעת מחלות מטבוליות. 

צפו בכתבה המלאה מתוך התוכנית הכלכלית