אחרי 13 שנה: כוכבי אלי מקביל מתאחדים
13 שנים לאחר שהפכו לכוכבי טלוויזיה, נפגשו שוב כל חברי הקאסט הביזאר של "אלי מקביל" באולפן תכנית הבוקר של אמריקה והעלו זכרונות. צפו באיחוד המרגש, ואז תחליטו אם אתם באמת מתרגשים
13 שנים כבר עברו מאז, ובתכנית הבוקר של ABC החליטו שזה עיתוי מספיק טוב לאיחוד. (העובדה שבימים אלה יוצא מארז ה-DVD השלם של כל עונות הסדרה ממש לא קשורה, כמובן). אז שמונת חברי הקאסט המקוריים, יחד עם הכותב הראשי וזמרת הבית של הסדרה, התכנסו באולפן וניסו להיראות כאילו הם ממש שמחים לפגוש שוב אחד את השני.
מה הם עושים היום בכלל? את קליסטה פלוקהארט (אלי) אתם יכולים לראות כבר שלוש עונות ב"אחים ואחיות" (אצלנו ב-HOT 3), וג'יין קרקאובסקי (איליין) תעשה לכם רק טוב ב"רוק 30" (אצלנו ב-yes).
ואילו דווקא הכוכבות המעניינות פורשה דה רוסי (נל) ולוסי ליו (לינג), שלא השתתפו באיחוד, עדיין רלוונטיות למדורי הרכילות. בגלל זה, כנראה, הן לא טרחו להגיע.
ואפרופו ניינטיז - גם הבלונד של אורלי ויינרמן חוזר לחייכם







חדשות




= תגובה ללא תוכן
= תגובה עם תוכן





אתר זה פועל כחוק ברישיון
















