דיווחים שוטפים על הרכילות הכי חמה ושערוריתית של המפורסמים בארץ | mako בידור ותרבות

בידור ותרבות

מקומי

סלבס

בידור ותרבות
בידור ותרבות

רונסון בעקבות הנמשים

במהלך שהותו בארץ הקודש מארק רונסון לא הפסיק להתעניין באחת, אמילי קרפל שמה. אז היא באה להופעה שלו, הביאה לו את הדיסק שלה וישבה איתו לארוחת ערב על חשבונו. שיחקה אותה

יפעת הללי | mako | פורסם 07/12/08 16:19

אמילי קרפל ובעלה, אירוע אגאדיר (צילום: יחסי ציבור ,mako)
קרפל ובעלה. על חשבון רונסון
צילום׃  יחסי ציבור
כשהזמר שקשור משפחתית ללינדזי לוהאן, להלן מארק רונסון, הגיע לארץ בשבוע שעבר, הוא פירט בכל מיני כתבות שעוד לפני שהגיע לתת את השואו שלו באווירת כחול-לבן, הוא שמע על זמרת אחת שכדאי לו לשמוע. אמילי קרפל קוראים לה.

מפה לשם, רצה הגורל וקרפל הגיעה להופעה של רונסון ובסיומה אף ניגשה אליו והציגה את עצמה. ככה בשביל הכבוד, הפירגון וגם קצת התחככות באבק כוכבים חו"לי. מיותר לציין שקרפל לא ציפתה לתשובה של רונסון שאמר לה שהוא שמע את השם שלה עוד מבעוד מועד. ומיותר גם לציין שהיא התלהבה מאוד מאוד.

מה שלא מיותר לציין שזה שרונסון הזמין את קרפל להגיע להופעה ארצישראלית נוספת שלו. וכמובן שהיא הגיעה. רק הפעם היא עשתה את זה כשהיא מכוונת מטרה ומצוידת בדיסק שלה "נמשים". בכל זאת. בסוף ההופעה כשהשניים נפגשו כאילו הם חברים עוד מימי רחוב סומסום, רונסון הודיע לקרפל שהוא החליט להאריך את השהיה שלו בישראל.

ואיך זה קשור אליה? אז ככה. את הערב של היום שאחרי, העבירה קרפל, בעלה המפיק תומר אדם לנצינגר ורונסון בארוחת שישי במסעדת "סטפאן בראון". על חשבון הברון. במקרה הזה, רונסון.

קרפל, שתפי.
"היה לי לכבוד לפגוש מוזיקאי כל כך מוכשר. מעבר לזה שהוא מוזיקאי מוכשר, הוא גם איש מקסים והוא התאהב בישראל".

LIVING

 

תגובות

הוסף תגובה

 
שם
נושא
תוכן
 
ביטול  |  
מקרא: = תגובה ללא תוכן   = תגובה עם תוכן