בזק: סלקום מטעה צרכנים כשהיא מוכרת נתב סלולרי ביתי עם קידומת סלולרית
לטענת בזק, סלקום מציעה שירותי טלפוניה נייחת וקישור במצב מהיר לאינטרנט למחשבים ביתיים באמצעות הרשת הסלולרית, ומשתמשת בקידומת סלולרית לצורך שירותי תקשורת נייחת - בניגוד לרישיונה ולתוכנית המספור
לטענתה של בזק, סלקום מציעה שירותי טלפוניה נייחת וקישור במצב מהיר לאינטרנט למחשבים ביתיים, באמצעות הרשת הסלולרית. יתרה מזאת, סלקום משתמשת בקידומת סלולרית לצורך שירותי תקשורת נייחת, בניגוד לרישיונה ולתוכנית המספור. עוד טוענת בזק, שירותים נייחים, על-פי דרישות משרד התקשורת, צריכים להינתן על בסיס מתג נפרד ותשתיות נפרדות, וסלקום עושה זאת באמצעות הרשת הסלולרית. בכך יש פגיעה בשקיפות כלפי הלקוחות, שהופכת להיות הטעייה ממש משום שהאינטרנט הסלולרי אינו שווה באיכותו לאינטרנט הקווי.
יש לציין כי בין סלקום ובזק קיימת מתיחות קשה על רקע סירובה של בזק שלא למכור לסלקום צירי תמסורת לחיבור לקוחות עסקיים. רשות ההגבלים ומשרד התקשורת מנהלים בדיקה של הנושא.
מסלקום נמסר בתגובה כי "החברה פועלת על-פי החוק ובהתאם לרישיון החברה".







חדשות



= תגובה ללא תוכן
= תגובה עם תוכן




אתר זה פועל כחוק ברישיון